1. Μέσω του online συστήματος
Το www.babykid.gr προσφέρει τη δυνατότητα online αγορών μέσα από ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης όλο το 24ωρο καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα. Απλά προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο «καλάθι» σας και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας (όνομα, διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων κ.ά.), καθώς και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής.

2. Τηλεφωνικά
Μπορείτε να υποβάλλετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, στο 22230 25795 και να ζητήσετε αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας. Η δυνατότητα τηλεφωνικών παραγγελιών προσφέρεται μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:30 μέχρι τις 21:00).

3. Με e-mail
Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε την παραγγελία σας με ένα e-mail στο sales@babykid.gr. Στον τίτλο του μηνύματος θα πρέπει να υπάρχει η διευκρίνιση «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ». Στο περιεχόμενο θα πρέπει να υπάρχει ο κωδικός, η αναλυτική περιγραφή και το μέγεθος των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Ένας δικός μας άνθρωπος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

4. Με επίσκεψη στο κατάστημα
Εάν βρίσκεστε κοντά στο φυσικό μας κατάστημα (Ταμυναίων 21, Αλιβέρι, Εύβοια, 34500), θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε. Από το κατάστημα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και να παραλάβετε αμέσως τα προϊόντα, ή να μας ζητήσετε να τα στείλουμε σε διεύθυνση που θα μας υποδείξετε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.