Η ασφάλεια των συναλλαγών σας με το BabyKid.gr αποτελεί προτεραιότητά μας. Σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή

Πληρώστε μετρητά στο courier που θα σας παραδώσει τα προϊόντα που παραγγείλατε από το κατάστημά μας. Εφόσον παραλάβετε και ελέγξετε ότι τα προϊόντα ανταποκρίνονται στην παραγγελία σας, θα πληρώσετε στον υπάλληλο που σας παραδίδει τα προϊόντα, το αντίτιμο της αξίας που αναγράφεται στη απόδειξη. Για να πληρώσετε όταν παραλάβετε τα προϊόντα στην πόρτα σας απλά επιλέξτε την αντικαταβολή σαν τρόπο πληρωμής στη φόρμα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή παρέχεται δωρεάν από το κατάστημα.

 

2. Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα

Πληρώστε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA ή MASTER CARD μέσω Τράπεζας Πειραιώς. Πριν προχωρήσετε στην παραγγελία είναι απαραίτητο να στείλετε την ταυτότητα (και από τις δυο όψης) του κατόχου της κάρτας στο e-mail του καταστήματος sales@babykid.gr. Στη φόρμα παραγγελίας σας θα επιλέξετε τρόπο πληρωμής με κάρτα μέσω Τράπεζας Πειραιώς και θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς όπου εκεί με απόλυτη ασφάλεια που εγγυάται η τράπεζα θα εισάγετε τα στοιχεία σας και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή για το προϊόντα που επιλέξατε από το κατάστημα μας. Το BabyKid.gr σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει στοιχεία που αφορούν την πιστωτική σας κάρτα και η μόνη πληροφορία που λαμβάνει από την ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς είναι το εάν ολοκληρώσατε με επιτυχία την πληρωμή σας στην ιστοσελίδα της τράπεζας ή εάν η συναλλαγή σας απορρίφθηκε. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απλά επιλέξτε τη Τράπεζας Πειραιώς σαν τρόπο πληρωμής στη φόρμα παραγγελίας σας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε για τα προϊόντα που επιλέξατε από το κατάστημα μας με απλή κατάθεση στον παρακάτω εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό μας:

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος: Σκαρλή Μαρίνα
Αριθμός Λογαριασμού: 6109-138786-262
IBAN: GR 77 0171 1090 0061 0913 8786 262
Αιτιολογία κατάθεσης: Το όνομά σας

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σε οποιαδήποτε περίπτωση είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε και να υποστηρίξουμε την ολοκλήρωση μιας εύκολης και ευχάριστης παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22230 25795.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας στο BabyKid.gr αναφέρονται και εδώ: Όροι Χρήσης